torsdag 12. mars 2009

Ballangen Skifestival, 13.-15. mars 2009

Vi skal delta på Ballangen Skifestival denne helgen. Fredag kveld (start kl 19:00)er det sprintstafett, der Ingvild og Merethe skal være et tomannslag, Lisa skal gå sammen med lagvenninne Ingrid Karlsen og pappa Tor Christian skal gå sammen med en løper fra Tromsø som ikke har makker. Lørdag er det vanlig individuelt klassisk og på søndag er det Håfjellrennet (ca 23 km) som Tor Christian skal gå. Vi gleder oss til turen og er i god form alle sammen. Vi har booket oss inn på hytte på Ballangen Camping , så nå preppes det ski og TeamEilertsen er klar for skirennhelg. Kommer tilbake med bilder og rapport etter helga.

RESULTATER/ KOMMENTAR:

Fredag 13. mars- Sprintstafett, fristil:
 • Merethe og Ingvild gikk på lag sammen (2manns- sprintstafett) og vant sin klasse. Merethe peisa på og tok ledelsen ut fra stadion på fredagskvelden (start kl 19:00) som var dandert med faklen rundt- veldig stilig. Ved veksling var det klar ledelse til Medkila Skilag v/TeamEilertsen og Ingvild gikk en meget bra 2.etappe så de var først i må av de som startet sammen og var nesten 1,5 min forran første guttelag i samme klasse (8/9 år).
 • Lisa og lagvennine Ingrid Karlsen gikk 2 x 750m og vant også sin klasse. Det var noen guttelag som kom før dem i mål men god innsats og bra tempo. De mener selv (og pappa er enig) at det var men er de 4 sek som skilte ned til neste jentelag fra SOIL Ski/Senja (kanskje 14sek heller) men det spiller egentlig ingen rolle.
 • Pappa gikk 3 x 750m sammen med en løper fra Tromsø Skiklubb, Øyvind Lyngedal. Vi ble slått av et guttelag 14/15 og et mikslag, men likevel artig og fint å få kjørt litt sprint for oss "gamlinger" også.
 • Se resultater HER

Lørdag 14. mars, indiv. klassisk:

 • Merethe raskest i sin klasse og ble bare slått av en jente og en gutt i klassen over (10år). Ingvild hadde ikke helt dagen med 3. plass og ble slått med 11 sek av lagvenninne Frida Karlsen.
 • Lisa sleit og litt- er ikke heilt fornøyd med klassisk, men tida var likevel ikke så verst, med 40 sek etter lagvennine Ingrid Karlsen som er den beste 12års løperen i Troms fylke.
 • Tor Christian var ikke fornøyd med sine 6km klassisk og ble slått med ca 1 min av sprintstafett-makker Øyvind Lyngedal. Blei nr 3 av 4 i klassen.
 • Se resultater HER

Søndag 15. mars, Håfjellrennet:

 • Pappa gikk i Turrenn-klassen og brukte 1t20 min på de 23 km. Årets Håfjellrenn avholdt i duskregn og varmegrader. 39 startende i turklassen og 98 startende i trimklassen
 • Ingvild, Merethe og Lisa gikk i familieklasse 13 km sammen med familien Karlsen, der Lisa og Ingrid (12år) bare gikk i lag i eget tempo.
 • Resultater ser du HER

Etter avsluttet premieutdeling gikk turen til Narvik og Pizzabuffè sammen med Karlsens på Peppes og så satt Frida på med Eilertsen-bilen mens Lisa satt på med Karlsen. Og så var vi heime i Harstad ca kl 18:00 etter ei lang helg i Ballangen. Godt mulig at vi tar turen tilbake en annen sesong om det passer, men da håper vi det blir flere Medkila Skilag - løpere med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar