fredag 20. mars 2009

Kuzmin stålsikling- ny metodeRusseren Leonid Kuzmin, som nå holder til i Østersund, lanserte for et par år siden sin stålsikingsteori, som kort sagt går ut på at stålsiklede ski glir best, og at det er tull å glide.

Jeg skal selv teste dette og har bestilt en Kuzmin Orginal (SEK 529,- = ca 425,- norske med dagens kurs). Muligens jeg får denne slik at jeg kan gå på stålsiklede ski i Hinnøyløpet 29. mars 2009. Pr nå har det vært MYE debatt i langrennsmiljøet ift denne nye metoden, men ingen i worldcup bruker denne metoden offisielt. I nettmøte på NRK.no 19.mars 2009, sier landslagets sjefssmører Knut Nystad at de skal teste det nå "Nei vi har ikke testet det, men vi skal begynne nå faktisk. Vi har ikke noe erfaring med dette produktet, dvs vi har aldri gått noen renn med bare med siklede ski. Det betyr ikke at produktet er dårlig, bare det at vi ikke har testet dette produktet."

Her finner du linker til avisartikler, nettartikkler og diskusjonsforum ang dette, så får du selv avgjøre om dette kanskje kan være verdt å prøve:Hej Tor Christian,


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar