mandag 11. januar 2010

Sonerenn i Salangen-


Det var stinn brakke og 218 løpere i heimbygda, da vi var i Salangen/ Seljeskogen lørdag 09.januar og fikk med oss sonerennet der.

Til dels ufyselige forhold med regn og vind, men sånn er det bare. Heldig vis blei det gjennomført renn- sonerennet i vår egen sone som Fjell Skilag skulle gjennomføre blei avlyst pga for lite snø.

INGVILD OG MERETHE: Ingvild klinka til og blei for andre helga på rad raskeste jente i sin klasse (J10år, 1km) og Merethe fulgte hakk i hæl 9 sek etter- altså raskest og nest raskest av 19 løpere i klassen. Merethe savner nyskiene og er klar for å utfordre søstera ved neste mulighet. Skikkelig artig og super innsats, med hele 19 løpere til start i klassen.
LISA: En glimrende innsats og 3.plass av 5 i klassen J13år ("3km"). Fortsatt mindre en 30 sek opp til 1.plassen (lagvennine Ingrid) og bare 15 sek fra 2.plassen. Kanonbra jobba i løypa og fortsatt kjempefin fremgang både mht teknikk og innsats!
PAPPA, TOR CHRISTIAN: Ikke en bra dag i sporet, men med kraftig forkjølelse innabords så er det vel greit nok. Kort løype, "5km" blei målt til ca 3,7km.

Se komplett resultatliste HER.

PREPPING: Alle ski fortsatt Kuzmin stålsikla og med struktur (juletre + 2mm rett).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar