tirsdag 19. oktober 2010

Utstyr- Garmin Forerunner 310XT

Jeg vil og bruke bloggen til å komme med noen tips, utstyrsefaringer og anbefalinger/Avbefalinger av diverse produkter jeg/vi har prøvd.


I høst skiftet jeg fra Forerunner 305 til den nyeste GPS mulitsport-modellen fra Garmin, Forerunner 310XT. En glimrende multisport-/treningsklokke, der særlig bedre batteritid (20t), mindre/bedre passform på klokken og bra dataoverføring (trådløst) er betydelige forbedringer fra 305eren. 310xt er en oppgradering av den klassiske 305, og har ellers stort sett samme gode funksjonalitet og brukergrensesnitt, med 1-4 aktive valgfrie datafelter i vinduet osv, osv. Klokken får da også "best i test"
og terningkast "6" bl.a i Treningsmagasinet.no og Klikk.no. Jeg synes ofte at tid brukt, gjennomsnittsfart, maksfart og lengde på turen er mye artigere og interessant en pulsmålingene i seg selv. Puls ser jeg litt på som en "artig å registrere"-greie, og ikke det jeg er mest opptatt av. Og ift dette er en klokke med integrert GPS et must. I tillegg så får man kartoverlegg slik at man kan se hvor turen/treningen har gått. Og via Garmin Connect kan man "spille av" turen og se puls, hastighet osv i en spiller, veldig stilig, også for oss mosjonister.

 Ps: Sjekk og mange gode tips på Garmin-skolen til Aktivtrening.com HER.

Garmin Forerunner 310XT: ANBEFALT PRODUKT!

Se og videoer HER:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar