mandag 12. september 2011

Skigo - 780 Carbon Classic - klassisk rulleski


 
Da har vi fått prøvd og kjent litt nærmere på Skigo sine klassiske rulleski "780 Carbon Classic". Skien er laget i Carbon, er 3-4 cm lenger en Swenor sine (gir bedre retningsstabilitet) og pga Carbon-materialet er de og litt lettere en Swenor-skiene.
Materielet gjør og at det demper vibrasjoner fra underlaget. Skigo-skiene har ferdig påmonterte skjermer- disse funker glimrende, se bilder som viser forskjell mellom søle bak på leggen mellom Skigo-bruker og Swenor-bruker.

Alt i alt virker Skigo sine klassike rulleski å være en glimrende (og forholdsvis rimelig) rulleski som virkelig kan anbefales. Les også rulleskitest i Kondis.no HER. Skigo satser hardt på rulleski med en egen produktserie for rulleski med bl.a: skate/classic rulleski, rulleskistav (laget i gul fluoriserende finish), rulleski-hansker, vind-/refleksvest og pigger. Ps: jeg/vi synes det er litt artig og også kunne tørre å prøve nye merker som kommer på markedet, og ikke bare velge de trygge "standard-merkene" som alle bruker. Det er litt kult å kunne gå sine egne veier.Swenor- bruker (mye sølesprut)
Skigo-bruker (skjermene til Skigo tar bedre av for vannsprut)

Skigo er 3-4cm lengre en Swenor
Lisa- første rulleskitur, klassisk

Skigo-skjermer - Swenor-skjermer

Skigo-skien er i Carbon, litt lengre men også litt tynnere/lettere


Skigo vs SwenorIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar