onsdag 14. desember 2011

Stålsikling av nye ski - +sickle

Når man skal stålsikle nye ski (eller gamle for den del) er det mest effektivt å bruke +sicklen først, da den gjør grovjobben raskere med å fjerne steinsliping/ gammel struktur. Med +sicklen trengs ca 5-6 min på hver ski mens om man bruker kun universalsicklen tar det fort ca 20min ved første gangs sikling. Verktøy er da +sickle, universalsickle og rotorbørsting- & ready to go!

Av egen erfaring opplever jeg at skiene ikke får max glid ved første behandling/ sikling. Jeg pleier å preppe opp første gang så bra som mulig (så mye som jeg gidder/ har tid til) og så å ta noen turer på ski etter første gangs sikling. Ved første eller andre gangs refreshing m universalsikle+ børsting er man "oppe og gå"!

1 kommentar:

  1. Bruker du HS brushen til Kuzmin når du rotorbørster?

    SvarSlett