fredag 9. november 2012

Børsting med 11.000 omdreingnger - Kuzmin HS brush

Da er Kuzmin HS Brush ankommet og montert på vinkelsliperen for testing. HS = High Speed og det er ingen overdrivelse;


Vinkelsliper gir 11.000 omdreinger pr min mens rotorbørste (type Red Creek, som jeg har brukt så langt) på en vanlig elektrisk bor/drill har 2700-3000 og kanskje maks 4000 omdreininger pr min.

Børsten er særdeles MYK så jeg er definitivt ikke nervøs for å "ødelegge" skiene. Noen synes det ser litt "heavy" ut med børste på vinkelsliper -men det skal bli spennende å teste denne gjennom vinteren. HS Brush blir helt klart en del av standard- preppen min/vår fra og med denne sesongen og jeg kommer tilbake med erfaringer etter hvert. Du kan lese litt mere om de ulike Kuzmin- børstene HER.

1 kommentar:

  1. Benytter du nå kun denne børsten? Har du prøvd fp drum?

    SvarSlett