fredag 16. november 2012

Kurs i Harstad - Stålsikling/ Kuzmin- metoden

Nå er det klart for nye kurskvelder i Stålsikling/ Kuzmin - metoden her i Harstad. Jeg setter opp to separate kurskvelder (forutsatt nok påmeldte) slik at man kan finne en dato som passer. Datoene er: kommende tirsdag 20. november og søndag 25. november kl 20-21:30 i Folkeparken/ klubbhuset. Les mere for påmelding og kursinhold :Påmelding: Snarest via skjema HER:KURSINNHOLD: Kurset vi være svært praktisk anlagt og baserer seg på mine egne erfaringer og bruk av metoden gjennom 3 sesonger. Kursinnhold er følgende::
  • Litt bakgrunn/ teori
  • Litt om utstyr
  • Førstegangs prepping
  • Rutine, hverdags-/ treningsprepp
  • Rutine i forbindelse med konkurranser
Kuzmin-/ Stålsikling metoden er en måte å preppe glidflatene på skiene (både for klassisk og skøyting) uten å bruke vanlig glider/ smørejern, men man bruker en spesiell stålsikle - Kuzmin-sikle - samt børsting av sålen

Hovedgrunnen for å bruke denne metoden er at den er enkel og rask og gir god glid. Metoden fungerer glimrende for de som er forholdsvis nye i skisporten uten mye preppe-erfaring og/eller de som ønsker en enklere og raskere metode for god glid til hverdags-/ trening og konkurranser. For aktive mosjonister, trimmere og yngre aktive løpere (1km,2km 3km) er metoden helt ypperlig! Enkelt sagt; metoden gir god glid samt mere tid i skiløypa og mindre tid i smøreboden! Jeg har brukt metoden gjennomgående til trening og konkurranser de tre siste sesongene- og for min/ vår del opplever vi å ha meget god glid og betydelig redusert preppetid (redusert med 75%++).

Velkommen på Stålskiling- kurs!

Mvh
Tor Christian Eilertsen/ TC Eilertsen Sport
Tlf. 907 26 321

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar