fredag 28. desember 2012

Påmeldt - 90km skøyting

Da er jeg påmeldt til sesongens store treningsmål og ultimate utfordring; Saami Ski Race 2013 med 90 km skøyting fra Enontekiö/ Finnland til Kautokeino/Norge.
Jeg deltok i 2011 og hadde planer om deltakelse i år også, men ble forhindret. Opplevelsen i 2011 var formidabel og gjorde meg mange erfaringer da, så med mere trening, bedre teknikk og forhåpentlig vis gunstige føreforhold skal det bli "ny pers" og et høydepunkt i sesongen. I 2011 startet jeg med ei målsetting om å klare å komme i mål med ei snittfart på 20km/ t tilsvarende ca 4,5 timer. jeg endte på på 4,47 (32.pl) etter å ha gått på meg krampe i høyre lår etter ca 50 km. Da hadde jeg ei snittfart på 22,1 kmt/ t. Her er loggen fra 2011 kan du se på Garmin Connect HER.  For løpet i 2013 er målet å kunne holde ei fart på 21 km/ t - så får vi se hvor det bærer og om form og føre tilsier en slik fart. Mvh Tor Christian

3 kommentarer:

 1. Hei
  Bruker du nå rotorbørsten ultrafin stål (No.143)?
  Jeg har den harde brune rotorbørsten (No.137) men lurer på om jeg bør investere i No.143?

  SvarSlett
 2. Hei
  Hvordan er erfaringen med ren stålsiklet såle, kontra stålsiklet+fluorpulver?

  SvarSlett
 3. Hva er egentlig poenget med denne siden, når den aldri oppdateres?

  SvarSlett